skip to Main Content

Werner Frimanslund

Advokat & Partner
Werner Frimanslund Hånd Visitkort Visuel Identitet - Stregerne illustreret sammensvarer Werners hænder

Werner Frimanslund, Advokat & Partner

Advokatfirmaet Ejuris

Werner Frimanslund arbeider primært med teknologirett og personvern. Han har lang erfaring med forhandlinger og utforming av kontrakter på både norsk og engelsk. Han bistår klienter i et bredt spekter av bransjer, og har erfaring fra advokatfirmaene Wikborg Rein & Co og Grette.

Andre rettsområder Werner har særlig kompetanse og erfaring med, er eiendom og selskapsrett – både rådgivning og tvisteløsning. Han har bistått klienter i en rekke tvister på disse områdene.

Werner har tidligere arbeidet som IT-konsulent i sju år bl.a. hos internettpioneren New Media Science (nå Bouvet), samt Lotus Consulting Nordic. Han har arbeidet med programmering, søkemotoroptimalisering, kvalitetssikring og ledelse. Han er også en av de opprinnelige gründerne i Bekk Consulting. Han har i tillegg vært ansvarlig for globale kontrakter innen applikasjonsutvikling og -vedlikehold i Telenor. Han har omfattende erfaring fra og kjennskap til IT-bransjen, og har inngående forståelse for det tekniske knyttet opp mot jus.

Bruk for juridisk bistand innenfor teknologirett, eiendomsrett eller selskapsrett? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale. Bruk vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring 75577788.

Les mer om oss...

Marte S. Hatling

Advokatfullmektig

Marte S. Hatling hånd illustreret - visitkort, advokat, ejuris advokatfirma, oslo,

Ejuris

Advokatfirmaet

Advokatfirmaet Ejuris illustration med hender
Tilbake til forsiden på Ejuris Advokatfirma sin forside illustration

Følg oss på sosiale medier

Velkommen til Ejuris

Følg oss på de sosiale medier

close-link
Scroll Up