skip to Main Content

Marte Hatling

Advokat
Marte S. Hatling Hånd Visitkort Visuel Identitet - Stregerne illustreret sammensvarer Martes hænder
Marte S. Hatling - Advokat hos Advokatfirmaet Ejuris - der specialiserer sig på eiendomsrett, teknologirett og selskapsrett

Marte Hatling, Advokat

Advokatfirmaet Ejuris

Marte Hatling ble utdannet jurist ved Universitetet i Tromsø i 2017. Hun har arbeidet for Oslokontoret til Advokatfirmaet Ejuris siden 2016, og ble deretter ansatt som advokatfullmektig.

Hennes masteravhandling om heving av IT-kontrakter ga en analyse av hva som kan lede til heving, kundens hevingsadgang og virkningene av hevning i utviklingskontrakter. Avhandlingen var inspirert av en sak om utvikling av programvare, som Marte arbeidet med hos oss.

Marte har senere opparbeidet unik erfaring fra teknologirettens område både på kunde- og leverandørsiden. Marte har også erfaring fra andre områder innenfor kontraktsretten og bistår klienter med kontrakter om kjøp, salg og leie av nærings- og boligeiendom, samt innen selskapsrett. Hun har særlig arbeidet med utforming og bearbeiding av kontrakter.

Bruk for juridisk bistand innenfor teknologirett, eiendomsrett eller selskapsrett? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale. Bruk vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring 75577788.

Følg Marte på LinkedIn

Les mer om oss...

Werner Frimanslund

Advokat & Partner

Werner Frimanslund hånd illustreret - visitkort, advokat, ejuris advokatfirma, oslo, www.ejuris.no

Ejuris

Advokatfirmaet

Advokatfirmaet Ejuris illustration med hender
Tilbake til forsiden på Ejuris Advokatfirma sin forside illustration

Følg oss på sosiale medier

Velkommen til Ejuris

Følg oss på de sosiale medier

close-link
Scroll Up